facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 58χρονο από τη Μυτιλήνη που του έβαλε φωτιά η σύζυγός του

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη ο 58χρονος από τη Μυτιλήνη, τον οποίο περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό η σύζυγος του και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά.

«Δεν είναι τόσο τα εγκαύματα, όσο το εσωτερικό του, τι ζημιά έχει γίνει αναπνευστικό του, από αυτά που έχει εισπνεύσει. Τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά, με σκοπό να τον κάψει. Ζήλευε», αναφέρει η αδερφή του θύματος. Η μεταφορά του άνδρα στη Θεσσαλονίκη έγινε το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου με C-130 και αμέσως υπεβλήθη σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα πρώτου, δεύτερου και τρίτου βαθμού στο 50% του σώματος του, σε θώρακα, λαιμό, πλάτη και πόδια, με τους γιατρούς να τονίζουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα.

Η σύζυγός του, που συνελήφθη μετά την επίθεση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα. Έως τότε κρατείται. Το ζευγάρι έχει χτυπηθεί αλύπητα από τη μοίρα, καθώς έχει χάσει τα δύο από τα τρία του παιδιά. Πρώτα έχασε τον 9χρονο γιο του από πνιγμό στη θάλασσα και πριν από μερικά χρόνια, τη 19χρονη κόρη του μετά από τροχαίο.

«Η κοπέλα είναι ξαδέλφη μου. Είναι από το Πλωμάρι. Πριν τρία χρόνια έχασε το κορίτσι της και πριν 20 χρόνια έχασε το πρώτο της παιδί, όταν έπεσε με το ποδήλατο στη θάλασσα. Ήταν τρελαμένη η κοπέλα. Δούλευαν σκληρά», είπε η ξαδέλφη της κατηγορούμενης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Ήταν καλά παιδιά και οι δύο. Έχασε δύο παιδιά. Έχουν ένα ακόμα παιδί, που είναι τώρα 30 χρόνων», είπε άλλη ξαδέλφη της 49χρονης.

«Η κόρη μου έπινε συχνά αλκοόλ και μάλωνε με τον άνδρα της»

Ο πατέρας της 49χρονης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας πως η κόρη του έπινε αλκοόλ μετά την απώλεια των παιδιών της κι αυτό έφερνε καβγάδες και γκρίνιες στο σπίτι. «Έπινε βότκα και ούζο. Γκρίνιαζαν κάθε λίγο… Δεν ήταν για να χωρίσουν, αλλά μάλωναν και γκρινιάζαν κάθε λίγο με τον άνδρα της στο σπίτι, επειδή έπινε. Της το έλεγα. Έχω μια γκαρσονιέρα νοικιασμένη κι ερχόταν και με κοίταζε, γιατί είμαι μοναχός. Αν δεν έφευγε από το σπίτι, άρχιζε το πιοτό», λέει ο πατέρας της κατηγορούμενης.

«Ηθελα να την πάρω, να δω τι έγινε, αλλά το κινητό της το έχουν πάρει μέσα στο ψυχιατρείο και δεν το σηκώνει», πρόσθεσε κι εξήγησε, πως έμαθε από τον γιο της, όσα έχουν συμβεί. «Τον γαμπρό μου τον πήγαν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη με εγκαύματα. Μάλλον πιωμένη ήταν», κατέληξε. 

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news