facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος μαθητής που έπεσε θύμα ληστείας στο Μενίδι

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος μαθητής ο οποίος έπεσε θύμα αιματηρής ληστείας στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, τον ανήλικο χτύπησε στο κεφάλι το πρωί της Δευτέρας, ένα άγνωστο άτομο. Το θύμα περίμενε στη στάση το λεωφορείο, ώστε να μεταβεί στο σχολείο. Ο 17χρονος από τα πολλαπλά χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πεζοδρόμιο. Αυτόπτης μάρτυρας, που είδε την σκηνή της ληστείας, τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Στην οδό Φιλαδελφείας έφτασε μετά από λίγα λεπτά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου, εντόπισε τον ανήλικο λιπόθυμο και η γιατρός από το τηλέφωνο του, ενημέρωσε τον πατέρα του. Ο 50χρονος όταν άκουσε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μια άγνωστη γυναίκα και όχι τον γιο του, ξαφνιάστηκε.

Η γιατρός του εξήγησε, ότι ο γιος του, βρέθηκε τραυματισμένος στο δρόμο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο της Κηφισιάς, είδε τον γιο του βαριά τραυματισμένο και ζήτησε πληροφορίες από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ανήλικος του είπε πως «δεν θυμάται τι έγινε, απλώς πως περίμενε το λεωφορείο για να πάει στο σχολείο». Ο μαθητής υποβλήθηκε σε εξετάσεις και στη συνέχεια όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές εκτός από τα τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, είχε και τρία κατάγματα στη γνάθο. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει για νοσηλεία σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Μενιδίου, βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας, η οποία κατέθεσε ότι «ένας νεαρός πλησίασε από πίσω τον 17χρονο και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι». Στην συνέχεια ο δράστης του άρπαξε την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του και έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την αιφνιδιαστική επίθεση και τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, το νεαρό θύμα λιποθύμησε, έπεσε στο έδαφος, όπου και παρέμεινε ώσπου ήρθε το ασθενοφόρο και τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

vradini

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news