facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Οργιο αυθαιρεσίας στη Μύκονο: "Mπράβοι μου επιτέθηκαν με σιδερόβεργες επειδή μίλησα - Μου έσπασαν χέρι και πόδι"

Κύκλωμα από μπράβους, ένοπλους "φουσκωτούς", τοπογράφους που... λαδώνονται και πολιτικούς μηχανικούς που ειδικεύονται στις μαϊμού τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, κάνει κουμάντο στη Μύκονο, καταγγέλλουν πολίτες και αρχαιολόγοι που βλέπουν να χτίζει ο καθένας όπου θέλει.

Σύμφωνα με μαρτυρία μεσίτη που ξυλοκοπήθηκε απο μπράβους στο Star όταν μίλησε για τα αυθαίρετα οι παράνομοι είναι περισσότεροι από τους νόμιμους.

"Μου έσπασαν το χέρι και το πόδι επειδή αποκάλυψα τι γινόταν. Ζήτησα να αναρτηθούν οι βεβαιώσεις οικοδόμησης ξενοδοχείου και δέχτηκα επίθεση. Μου έσπασαν το χέρι, το πόδι οι μπράβοι. Είχαν σιδερόβεργες" λέει ο μεσίτης - θύμα άγριας επίθεσης.

Είναι κοινό μυστικό ό,τι συμβαίνει, λέει ο κ. Φλώριος Ασημομύτης που καταγγέλλει πως οι διοικούντες έχουν επιτρέψει την αυθαιρεσία και όλοι, μεταξύ των οποίων, τοπογράφοι πολιτικοί και μηχανικοί, είναι μιλημένοι.

Οι απειλές ειναι καθημερινές, λένε αρχαιολόγοι που σήμερα συναντήθηκαν με τις αρχές μετά την επίθεση στον συνάδελφό τους, Μανώλη Ψαρρό.

"Είμαστε εδώ. Δε φοβόμαστε. Θέλουμε να απομονώσουν τους μαφιόζους που έχουν στόχο τους νομοταγείς πολίτες. Να μπουν μπουλντόζες στα βεβαιωμένα αυθαίρετα. Αυτό ειναι το μήνυμα" λέει η πρόεδρος του Συλλόγου των Ελλήνων Αρχαιολόγων, Δέσποινα Κουτσούμπα.

Την ίδια ώρα, αναβαθμίστηκαν σε κακούργημα οι κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου Αντώνη Ψαρρού.

Ειδικότερα, η Δίωξη Εκβιαστών σε συνεργασία με την Εισαγγελία Αθηνών αποφάσισε την αναβάθμιση της κατηγορίας σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου στη Μύκονο, από πλημμέλημα σε κακούργημα. 

thetoc

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news