facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Στον… αέρα οι μετακινήσεις εργαζομένων, που κινούνταν με τρένο

Μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, στον… αέρα βρίσκονται οι μετακινήσεις εργαζομένων, που κινούνταν με τρένο. Οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσεις τις κάρτες μηνιαίων διαδρομών και πλέον είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν με ατομικά μέσα στην εργασία τους.

Ο Στέλιος Μπάρμπας, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας μίλησε στην ΕΡΤ3 και τον Βαγγέλη Μητρούσια για το θέμα, τονίζοντας πως οι εργαζόμενοι έχουν μείνει ξεκρέμαστοι με ευθύνη τόσο του κράτους όσο και της Hellenic Train.

«Μιλάμε για χιλιάδες εργαζόμενους, που καθημερινά χρησιμοποιούν το τρένο για να πάνε στην εργασίας τους και μετά στα σπίτια τους, θεωρητικά ήταν ο πιο ασφαλής τρόπος. Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει πραγματικά ξεκρέμαστοι με αποκλειστική ευθύνη φυσικά και του κράτους και της Hellenic Train.

Έχουμε κάνει κάποιες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχιση της μετακίνησης των ανθρώπων αυτών. Έχουν φτιάξει μια επιτροπή αγώνα, που θα διεκδικήσουν και αγωνιστικά αυτές τις προσπάθειες. Μιλάμε για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο έτσι κι αλλιώς γεννά νέους κινδύνους. Οι εργαζόμενοι είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν με τα ατομικά τους μέσα, τέσσερις και πέντε μαζί, φεύγοντας από τη δουλειά τους κουρασμένοι, καταλαβαίνετε δηλαδή τις συνθήκες, που γυρνάνε και γεννούν κινδύνους επιπλέον.

Εμείς διεκδικούμε με τις προπληρωμένες κάρτες να εξασφαλιστούν με ευθύνη της Hellenic Train αλλά και έλεγχο της κυβέρνησης οι μαζικές ασφαλείς μετακινήσεις των εργαζομένων όλο αυτό το διάστημα μέχρι να αποκατασταθεί το σιδηροδρομικό δίκτυο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στ.Μπάρμπας.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news