facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε εξέλιξη η απολογία του σταθμάρχη της Λάρισας

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η απολογία του σταθμάρχη της Λάρισας, ο οποίος βρίσκεται στο γραφείο της ανακρίτριας από τις 9 το πρωί της Κυριακής.

Προσερχόμενος το πρωί ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Παντζαρτζίδης δήλωσε: "Δεν μπορώ να πάρω άλλη αναβολή, θέλω να τελειώνει αυτό το θέμα για να σταματήσουν και οι παραφιλολογίες".

Ο 59χρονος που είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες είπε σε όσους τον είδαν "κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…".

Ο σταθμάρχης ήταν να απολογηθεί χθες, αλλά ο συνήγορός του πήρε προθεσμία αφού όπως υποστήριξε "υπήρξαν νέα στοιχεία".

Καθώς περνούν οι μέρες, πληθαίνουν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι η βαριά κατηγορία, την οποία αντιμετωπίζει ο σταθμάρχης Λάρισας, είναι η διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αδίκημα που διώκεται, με βάση πρόσφατη τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, ως κακούργημα και επισύρει ποινές από δέκα χρόνια κάθειρξη έως ισόβια.

Παράλληλα, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροή, τόσες, όσοι και οι άνθρωποι που χάθηκαν, αλλά και κατηγορίες για σωματικές βλάβες με τον ίδιο ποινικό χαρακτηρισμό, τόσες, όσοι θα είναι οι άνθρωποι που τραυματίστηκαν, αλλά, βγήκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια της αμαξοστοιχίας.

"Την πάτησα"

Σήμερα, η ΕΡΤ μετέδωσε πληροφορίες για τις κινήσεις του σταθμάρχη λίγο μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων.

Όπως είπε, ο δημοσιογράφος, Αλέξανδρος Καλαφάτης, ο ίδιος συνομίλησε με έναν συνάδελφο του 59χρονου ο οποίος ήταν μαζί του τις ώρες που ακολούθησαν τη σύγκρουση. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο συνάδελφός του, ο σταθμάρχης άρχισε να μπαινοβγαίνει στο σταθμαρχείο εμφανώς αγχωμένος, νευρικός, άρχισε να καπνίζει μέχρι που άρχισαν να φτάνουν στο σταθμαρχείο της Λάρισας οι πρώτες πληροφορίες για τους νεκρούς.

"Όπως καταλαβαίνετε όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν οι πληροφορίες, αυξάνονταν ο αριθμός των νεκρών, μέχρι που κάποια στιγμή, τις πρώτες πρωινές ώρες, γύρισε και του είπε ότι "την πάτησα" προφανώς αντιλαμβανόμενος ότι έχει κάνει ένα τραγικό λάθος" πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Καλαφάτης.

capital

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news