facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Τουρκία: Διαψεύδει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης το ρεπορτάζ του Νίκου Ευαγγελάτου – Δεν υπήρξαν απειλές από ένοπλους

Στην πόλη Αντιγιαμάν, η οποία βρίσκεται στη νοτιοανατολική Τουρκία, περιοχή που επλήγη μαζί με το κομμάτι της βορειοδυτικής Συρίας από τον σεισμό της προηγούμενης εβδομάδας, βρίσκεται Ελληνική εθελοντική ομάδα 28 ατόμων η οποία και επιχειρεί κάτω από τα συντρίμμια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega και της εκπομπής «Live News», η συγκεκριμένα ομάδα δέχθηκε απειλές από ένοπλους πολίτες, προκειμένου να μην αποχωρήσουν από το σημείο και να συνεχίσουν να επιχειρούν στα χαλάσματα που προκάλεσαν οι δονήσεις.

Ωστόσο, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ) προχώρησε σε διάψευση των συγκεκριμένων πληροφορίων, προσθέτοντας, μάλιστα, ότι η υποδοχή που δέχτηκαν οι εθελοντές από τις Αρχές και τους πολίτες της γειτονικής χώρας ήταν από την πρώτη στιγμή εξαιρετική και δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι όλα τα μέλη της είναι ασφαλή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περί τα 30 μέλη της ΕΟΔ βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία και επιχειρούν στις σεισμόπληκτες περιοχές για την εύρεση επιζώντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα στα ΜΜΕ που θέλουν τα μέλη μας να απειλούνται από ενόπλους στην πόλη Αντιγιαμάν όπου επιχειρούν. Διαβεβαιώνουμε ότι η υποδοχή των εθελοντών μας από όλες τις αρχές και τους συνανθρώπους μας στη γείτονα χώρα ήταν από την πρώτη στιγμή εξαιρετική και δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Όλα τα μέλη μας είναι απόλυτα ασφαλή!».

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news