facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Φωκίδα: Εξιχνιάστηκαν οκτώ κλοπές από σπείρα Ρομά

Μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Άμφισσας– Δελφών, ταυτοποιήθηκαν οκτώ Ρομά, τρεις από τους οποίους ανήλικοι, μέλη εγκληματικής ομάδας που δρούσε από τις 8 Νοέμβριου του 2022 ως τις 23 Ιανουαρίου φέτος και διέπραξε οκτώ κλοπές σε καταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις και σε μια εκκλησία.

Οι δράστες είχαν αρπάξει χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ, ενώ είχαν προκαλέσει και εκτεταμένες ζημιές. Οι οκτώ δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

Διέρρηξαν σπίτι και άρπαξαν χρήματα

Μέρα- μεσημέρι της Παρασκευής διέρρηξαν άγνωστοι ένα σπίτι στην περιοχή Δογρή Τριχωνίδας, την ώρα που η ιδιοκτήτρια βρισκόταν στο χωράφι της που είναι σε πολύ κοντινό σημείο. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και έκαναν άνω- κάτω ντουλάπες και συρτάρια, ώσπου βρήκαν περίπου 700 ευρώ , τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν. Για την διάρρηξη ενημερώθηκε η Αστυνομία που προχώρησε σε έρευνες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news