facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Οργισμένη αντίδραση Πολάκη για το ψηφοδέλτιο – Τι απαντά η Κουμουνδούρου


Εντύπωση προκαλεί η οργισμένη ανάρτηση του Βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη σχετικά με το ψηφοδέλτιο. Σε ανάρτησή του στην σελίδα του στο facebook, ο κ. Πολάκης  δηλώνει την πλήρη διαφωνία του για τη μη συμμετοχή στη λίστα του Μιχάλη Χαιρετάκη από την Κίσσαμο.

«Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά», αναφέρει ο κ. Πολάκης για να συμπληρώσει:

«Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα . Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!».

 

Οργισμένη αντίδραση Πολάκη για το ψηφοδέλτιο – Τι απαντά η Κουμουνδούρου

Η αντίδραση της Κουμουνδούρου

Πηγές της Κουμουνδούρου επισημαίνουν ότι οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ.  είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος. Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά.

«Ρίχνει» τους τόνους ο Πολάκης

Μετά την αντίδραση της Κουμουνδούρου, ο κ. Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση, ρίχνοντας εμφανώς τους τόνους της σντιπαράθεσης:

«Χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ: Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεία περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανιά!! Αυτήν υπηρετώ τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια. Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθούν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος. Αυτά και ΤΕΛΟΣ μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων ,γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!».

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news