facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Αντιμέτωπη με τον εισαγγελέα η χήρα Τράγκα – Κατηγορείται για ανακριβή δήλωση και μη υποβολή πόθεν έσχες

Εξηγήσεις για δυο βαρύτατα κακούργημα που αφορούν σε ανακριβή και μη υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες θα κληθεί να δώσει το επόμενο διάστημα η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά. Σε βάρος της η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για τα συγκεκριμένα αδίκημα έπειτα από πόρισμα που της διαβίβασε η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Στο πόρισμα αυτό αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι η χήρα του Γιώργου Τράγκα αν και ήταν υπόχρεη από το νόμο να υποβάλλει δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) εντούτοις για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα είτε δεν τις υπέβαλλε είτε τις υπέβαλλε αλλά αυτές ήταν ανακριβείς. Το αποτέλεσμα ήταν να μην δηλώσει περιουσιακά κατ έτος περιουσιακά στοιχεία ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η κ. Καρρά για το χρονικό διάστημα 2012 – 2016 υπέβαλλε ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες ενώ για το διάστημα από το 2016 έως το 2019 δεν είχε υποβάλλει καθόλου τη σχετική δήλωση. Μετά την απαγγελία της κατηγορίας σε βάρος της η χήρα του Γ. Τράγκα αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει τις εξηγήσεις της.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news