facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Λέσβος: Χ. Αθανασίου «Τον Μάρτιο η καταβολή ενίσχυσης στους ελαιοπαραγωγούς»

Μέχρι τις 15 Μαρτίου, θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους ελαιοπαραγωγούς για την ακαρπία των ετών 2020-2021, ενημερώνει ο βουλευτής Λέσβου της Ν.Δ Χαράλαμπος Αθανασίου.

Η υπογραφή εκταμίευσης ποσού 8.190.000 ευρώ έγινε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά καθυστέρησε η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων ελαιοπαραγωγών.

Ο κ. Αθανασίου με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι μετά από σύσκεψη που είχε με τους αρμόδιους φορείς αποφασίστηκε ότι «θα απλουστεύσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ τη διαδικασία καταβολής στα φυσικά πρόσωπα – ελαιοπαραγωγούς της ενίσχυσης των είκοσι ενός ευρώ (21 ευρώ) ανά στρέμμα ελαιοδέντρων. Δηλαδή, δεν θα απαιτηθεί η υποβολή υπευθύνων δηλώσεων από τα φυσικά πρόσωπα. Έτσι, μέχρι τις 15 Μαρτίου, θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους

Να θυμίσουμε ότι όπως έχει ανακοινωθεί την ενίσχυση θα λάβουν όλοι οι ελαιοπαραγωγοί που έχουν υποβάλει δήλωση ΟΣΔΕ, ενώ την έκτακτη αυτή ενίσχυση είχε υποσχεθεί από το Νοέμβριο του 2021 ο προηγούμενος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός που είχε επισκεφθεί τότε τη Λέσβο, και είχε μιλήσει τότε για 30 ευρώ το στρέμμα μέσω de minimis..

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news