facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

ΗΠΑ: Ιστορική χιονοθύελλα στις δυτικές ακτές για πρώτη φορά μετά από 31 χρόνια

Για πρώτη φορά μετά από 31 χρόνια μια σφοδρή χιονοθύελλα αναμένεται να πλήξει τη δυτική ακτή των ΗΠΑ και συγκεκριμένα περιοχές που δεν έχει χιονίσει για πάνω από 3 δεκαετίες. Πολλοί ήταν αυτοί που έβλεπαν χιόνι για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, η χιονοθύελλα θα προκαλέσει ισχυρές χιονοπτώσεις που θα συνοδεύονται από πολικές θερμοκρασίες πλήττουν ήδη τις βόρειες πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ θα κορυφωθούν το Σάββατο (25.2.2023). 

Πλέον το παγωμένο μέτωπο εκτείνεται σε ολόκληρη τη δυτική ακτή των ΗΠΑ, καθώς και στη δυτική επαρχία του Καναδά, τη Βρετανική Κολομβία.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία η χιονοθύελλα θα πνίξει το Λος Άντζελες, την Σάντα Μπάρμπαρα και παρακείμενες περιοχές. Μετεωρολόγος από την Καλιφόρνια σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί μας, δεν έχω ξαναδεί προειδοποίηση για χιονοθύελλα».

Σημειώνεται πως ένας πυροσβέστης στο Μίσιγκαν έχασε τη ζωή του όταν άγγιξε κατεστραμμένο ηλεκτρικό καλώδιο, στο Όρεγκον υπήρξε ένας νεκρός από υποθερμία, ενώ στην Καλιφόρνια ένα τεράστιο δέντρο ξεριζώθηκε από ισχυρούς ανέμους και έπεσε σε σπίτι τραυματίζοντας σοβαρά ένα παιδί μόλις ενός έτους.

Το βράδυ της Πέμπτης 750.000 σπίτια μόνο στο Μίσιγκαν, έμειναν χωρίς ρεύμα…

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news