facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Tροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Αυλώνα λόγω ομίχλης

Καραμπόλα με τουλάχιστον 6 οχήματα και νταλίκες σημειώθηκε στην Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Αυλώνα, λόγω ομίχλης.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 53ο χιλιόμετρο στο ύψος του Αυλώνα στο ρεύμα προς Λαμία και αυτή τη στιγμή υπάρχει τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Η περιοχή στην οποία σημειώθηκε το ατύχημα, όπως φαίνεται από το βίντεο και τις φωτογραφίες, είχε καλυφθεί με ομίχλη, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους οδηγούς λόγω μειωμένης ορατότητας στον δρόμο να εμπλακούν στην καραμπόλα.

Λίγα λεπτά μετά την απίστευτη καραμπόλα, σημειώθηκε νέα σύγκρουση οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα, δηλαδή προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.

Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία

Μετά την αριστερή λωρίδα δόθηκε στην κυκλοφορία άλλη μία, η μεσαία , στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση την Αθήνα, στο ύψος του Αυλώνα. Εξαιτίας καραμπόλας 13 αυτοκινήτων στο 53ο χλμ. της Αθηνών-Λαμίας, είχε διακοπεί η κυκλοφορία από το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του τροχαίου ατυχήματος, η Τροχαία είχε προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας προκειμένου να απομακρυνθούν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα και να καθαριστεί το οδόστρωμα. Στο τροχαίο, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί λόγω της πυκνής ομίχλης που υπήρχε, ενεπλάκησαν συνολικά 13 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα τέσσερα φορτηγά.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news