facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Απολογείται ο «Μάξιμος Σαράφης» – Αρνείται τις κατηγορίες και εκφράζει φόβους για τη ζωή του

Αντιμέτωπος με την 31η τακτική ανακρίτρια, είναι αυτή την ώρα ο κατηγορούμενος ως ηγετικό πρόσωπο σε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε επιχειρηματίες, 50χρονος, πρώην στέλεχος της Novartis και ο οποίος φέρεται ως ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση με το κωδικό όνομα «Μάξιμος Σαράφης».

Εάν και ο ίδιος αρνείται σε όλα τα στάδια της δικαστικής διαδρομής της Νοβάρτις ότι ήταν ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες, σε ανακοίνωσή του έχει μιλήσει για άθλια και ρεβανσιστική στοχοποίηση του από το 2018 και λόγω της υπόθεσης μιλάει για παρακράτος.

Λίγο πριν μπουν στο ανακριτικό γραφείο με το δικηγόρο του, εξέφρασε φόβους για τη ζωή του. Υπενθυμίζεται πως άλλοι δύο έχουν συλληφθεί μαζί του.

Συνολικά έξι πρόσωπα φέρονται να συμμετέχουν στην οργάνωση και βαρύνονται με σημαντικές κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, πλαστογραφία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, καθώς φέρονται πως εξαπατούσαν πελάτες επιχειρήσεις μεσολαβώντας για την παροχή δανείων με ευνοϊκούς όρους από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news