facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανατροπή με τη δίκη που αρχίζει τη Δευτέρα – Τι δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο, τη Δευτέρα (09/01), κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας αλλά, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (07/01), ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας, είναι έτοιμος να ζητήσει αναβολή, διότι γιατί έχει σε εκκρεμότητα εκείνη την ημέρα άλλη σοβαρή υπόθεση, η οποία μάλιστα κινδυνεύει με παραγραφή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Πελοπόννησος», ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι το 18μηνο κράτησης της εντολέως του ολοκληρώνεται τον προσεχή Νοέμβριο, επομένως η νομική του εκτίμηση είναι ότι θα δοθεί αναβολή και έτσι η 34χρονη δεν θα καθίσει στο εδώλιο, επί μακρόν, παρά μόνο… για λίγα λεπτά. 

Γιατί εστάλησαν τα εξώδικα

Ακόμα, ο Αλέξης Κούγιας διευκρίνισε πως απέστειλε εξώδικα στον ιδιώτη ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, την καθηγήτρια Τοξικολογίας Χαρά Σπηλιοπούλου, τον παθολογοανατόμο Χρήστο Ευτυχιάδη και τους κρατικούς ιατροδικαστές Νικόλαο Καρακούκη, Νικόλαο Καλόγρηα, θεωρώντας τους «δημιουργούς της δικαστικής πλάνης».

Μάλιστα, κατά τον κ. Κούγια, τα προαναφερθέντα πρόσωπα «εκ δόλου και χωρίς καμιά επιστημονική δομή και χωρίς καμιά σοβαρή επιστημονική αιτιολογία και έκτος των κανόνων της ιατροδικαστικής και της παθολογικής ανατομικής καταθέσεις τους, οι οποίες κατέστησαν κατηγορουμένη την Πισπιρίγκου -ενορχηστρωμένα- με παράνομη συνεργασία μεταξύ τους, σειρά ιατρικών και επιστημονικών ερωτημάτων, τα οποία υπαγόρευσαν μάρτυρες με ειδικές γνώσεις, οι οποίοι έχουν εξεταστεί ενώπιον της 35ης Τακτικής Ανακριτρίας κα. Τζωρτζάτου και στα οποία ουδέποτε, απήντησαν».

Όπως λέει ο κ. Κούγιας, τα επιστημονικά ερωτήματα, στα οποία έπρεπε υποχρεωτικά να απαντήσουν,και η έλλειψη απαντήσεως «αποδεικνύει την αθωότητα της κατηγορούμενης» γι’ αυτό και κατέθεσε αγωγές αποζημιώσεως αλλά και μηνύσεις για ποινικά αδικήματα εις βάρος της. 

Βέλη του Αλέξη Κούγια κατά του Όθωνα Παπαδόπουλου

Με φόντο την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Αλέξης Κούγιας σε νέα ανακοίνωσή του αναφέρεται και σε πειθαρχικά παραπτώματα, αλλά και μια σειρά εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί από την πλευρά του πρώην συνηγόρου υπεράσπισής της, Όθωνα Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει: «Μελετούμε τις γραπτές δηλώσεις και εμφανίσεις στην τηλεόραση του πρώην ραδιοφωνικού παραγωγού και νυν δικηγόρου Οθωνα Παπαδόπουλου, εκ των οποίων αποδεικνύεται η διάπραξη σειρά εγκλημάτων και πειθαρχικών παραπτωμάτων, εις βάρος της πρώην εντολέα του , αλλά και της οικογένειάς της (απιστία, κ.λπ.) και εις βάρος του Αλέξη Κούγια. Για τα ως άνω θα στραφούμε τις επόμενες ήμερες, λόγω ιδιαίτερου φόρτου εργασίας, ενώπιον των ποινικών και αστικών Δικαστηρίων και θα γνωστοποιήσουμε την κατάθεση των σχετικών δικογράφων!». 

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news