facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ομολόγησε ότι έριξε το μωρό της στον Αλιάκμονα η 29χρονη

Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή το 11 μηνών βρέφος επέστρεψε η 29χρονη κατηγορούμενη μητέρα του, προκειμένου να γίνει αναπαράσταση του θανάτου, έπειτα από σχετική παραγγελία που έδωσε ο Ανακριτής Βέροιας, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 29χρονη ομολόγησε ότι έριξε το μωρό στον Αλιάκμονα.

Ειδικότερα, μόλις έφτασε στο σημείο της αναπαράστασης δήλωσε ότι θέλει να αλλάξει την κατάθεσή της και ομολόγησε ότι πέταξε το παιδί της στο ποτάμι, ισχυριζόμενη βέβαια παράλληλα ότι το βρέφος είναι ακόμη ζωντανό. Ευρισκόμενη προφανώς σε σύγχυση, στη συνέχεια επέμεινε ότι το μωρό της ζει καθώς το πέταξε μακριά από εκεί που ισχυρίζονται ότι το βρήκαν.

Γύρω στις 10 το πρωί, η 29χρονη έφτασε, συνοδεία αστυνομικών, στο φράγμα του Αλιάκμονα, έξω από τη Βέροια, εκεί όπου βρέθηκε νεκρό, στα παγωμένα νερά του, το μικρό κοριτσάκι.

Στην απολογία της, η 29χρονη είχε αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την οποία διώκεται, υποστηρίζοντας ότι επισκέφθηκε το φράγμα αφήνοντας το βρέφος να παίξει στην τεχνητή λίμνη της Αγίας Βαρβάρας. «Δεν το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε κι έπεσε στη λίμνη χωρίς να το δω», φέρεται να υποστήριξε η 29χρονη, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένη που άφησε το παιδί αβοήθητο. «Εάν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα ήθελα να είχα βοηθήσει το παιδί μου», απολογήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στο σημείο της αναπαράστασης βρίσκεται δικαστικός λειτουργός, ενώ η διαδικασία βιντεοσκοπείται από αστυνομικό και η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις. Μετά την ολοκλήρωση της αναπαράστασης, η 29χρονη θα επιστρέψει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Βέροιας, όπου κρατείται από τη στιγμή της σύλληψής της.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news