facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Προφυλακίστηκε η 29χρονη για τον θάνατο του βρέφους στον Αλιάκμονα

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή Βέροιας κρίθηκε η 29χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται ότι πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Η 29χρονη ισχυρίζεται ότι δε σκότωσε το μωρό της αλλά το εγκατέλειψε. Σύμφωνα με την απολογία της το βρέφος μπουσούλησε μόνο του κι έπεσε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα καθώς η ίδια είχε αφαιρεθεί από το κινητό της.

Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι θα ζητήσει τη μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία με δόλο σε θανατηφόρα έκθεση αλλά και να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η ανακρίτρια ζήτησε κάθε διαθέσιμο υλικό απ’ τις κάμερες της περιοχής για να γίνει γνωστή η πορεία της 29χρονης πριν και μετά το μοιραίο συμβάν.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Αντώνης Μπιδέρης, η 29χρονη δήλωσε μετανιωμένη, που άφησε αβοήθητο το παιδί της.

Η τοπική κοινωνία είναι σε σοκ από το θάνατο του βρέφους, που σε λίγο θα γιόρταζε τα πρώτα του γενέθλια. Όπως λένε πιθανότατα η 29χρονη, που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα είχε διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή.

Συγγενικά της πρόσωπα αναφέρουν ότι η 29χρονη είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές στο παρελθόν και μάλιστα με παρέμβαση της ίδιας της οικογένειας ενώ υποστηρίζουν ότι το τελευταίο διάστημα ήταν φορτισμένη διότι ο πατέρας του μωρού ήθελε να το αναγνωρίσει και ενδεχομένως να διεκδικούσε την επιμέλεια.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news