facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Κακοκαιρία: Μηνύματα 112 & ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία -Πυροσβεστική: Περιορίστε μετακινήσεις (περιοχές)

Μήνυμα του 112 εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Λάρισας, τους οποίους προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα αναφέρεται πως τα έντονα φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι) θα επηρεάσουν την περιοχή τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 26/1.

Στο μήνυμα αναφέρεται ισχυρή σύσταση, οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Εν τω μεταξύ, σε έκτακτη ενημέρωση για τα επερχόμενα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα προχώρησε σήμερα, 25 Ιανουαρίου 2023, στις 17:50 η Πυροσβεστική.

Μάλιστα, προειδοποίησε τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακίνησεις τους στο απολύτως απαραίτητο.

Συγκεκριμένα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Επιπυραγός Ιωάννης Αρτοποιός από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων, ανέφερε:

Τα φαινόμενα, θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά κεντρικά και νότια και βαθμιαία θα επεκταθούν προς τα βορειοανατολικά της χώρας.

Σε συνέχεια σύσκεψης εκδόθηκε (επιπλέον) προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, προς τους κατοίκους της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης, της Λευκάδας, της Ζακύνθου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας.

Θα εκδοθεί και δεύτερο προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, προς τους κατοίκους της Κορινθίας, της Αργολίδας, της Λακωνίας, της Μεσσηνίας, της Ανατολικής Αρκαδίας, της Καρδίτσας και των Τρικάλων.

Αργότερα, θα ακολουθήσει και τρίτο προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, προς τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας όπου αναμένονται ισχυρές χιονοπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση, με ισχυρή σύσταση για περιορισμό, μετακινήσεων στις απολύτως απαραίτητες, κατά την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αύριο το απόγευμα και στην Αττική. Γι’ αυτό το λόγο συστήνουμε περιορισμό των μετακινήσεων.

Ανάλογα με την εξέλιξη των φαινομένων και την ενημέρωση που θα έχουμε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα αποσταλούν και άλλα μηνύματα από το 112, εφόσον κριθεί απαραίτητο”.

Μήνυμα «112» εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων των Μεγάρων, αναφορικά με έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2022 όλα τα σχολεία σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο.

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων, οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπλιέων (Παιδικοί Σταθμοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια)  δεν θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στον Δήμο Επιδαύρου και στην Ερμιόνη και στη Σύμη.

 

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news