facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Guardian: Ο «κυκλώνας βόμβα» των ΗΠΑ μεταφέρεται στη Βρετανία – Διαφορετικά τα χαρακτηριστικά του

Ο φονικός «κυκλώνας-βόμβα» που προκάλεσε χάος στις ΗΠΑ φαίνεται πως θα επηρεάσει και τον καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος θα είναι υγρός και θυελλώδης, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία Met Office.

Την Τετάρτη, η μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για έντονες βροχοπτώσεις από τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/12) και για 15 ώρες για μεγάλο μέρος της Σκωτίας, συμπεριλαμβανομένου του Εδιμβούργου, της Γλασκώβης και του Στίρλινγκ. Το Met Office δήλωσε ότι η έντονη βροχόπτωση μπορεί να προκαλέσει κάποιες πλημμύρες και διαταραχές στα ταξίδια.

Ο Simon Partridge, μετεωρολόγος, δήλωσε ότι ο υγρός και θυελλώδης καιρός προκαλείται από τον κυκλώνα-βόμβα στις ΗΠΑ.

«Ο καιρός στο Ηνωμένο Βασίλειο θα παραμείνει άστατος με περαιτέρω περιόδους έντονης υγρασίας και θυελλωδών ανέμων λόγω της ενίσχυσης του «jet stream» στις ΗΠΑ , δηλαδή ρευμάτων αέρα που μοιάζουν με «ποτάμια» και κινούνται ταχύτατα με ταχύτητα από 129 έως 225 χμ. την ώρα, αλλά μπορούν να φτάσουν και πάνω από 275 χμ/ώρα.

Έσπευσε ωστόσο να καθησυχάσει πως οι επιπτώσεις στη Βρετανία από την χιονοκαταιγίδα στις ΗΠΑ, δεν θα είναι τόσο καταστροφικές καθώς θα έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Guardian/ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news