facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Απείλησε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι όταν του κατέσχεσαν το επίδομα

Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Διονυσίου ενημερώνει για το σημερινό συμβάν στην Τράπεζα Πειραιώς που αφορά συμπολίτη μας

Όσον αφορά το εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός που εκτυλίχθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας στην πόλη της Σάμου, ενημερώθηκε άμεσα η Δ/νση Πρόνοιας του Δήμου Ανατολικής Σάμου καθώς και η Οικονομική υπηρεσία και σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή εξασφαλίστηκε να δοθεί στον άνθρωπο αυτό, εκ νέου επίδομα την Τρίτη (27/12) το πρωί.

Δυστυχώς, η περίπτωση αυτή είχε προ ημερών γίνει γνωστή, σε εμένα προσωπικά και προσπαθήσαμε ως Δήμος με παρέμβασή μας προς το ΚΕΑΟ να εξυπηρετήσουμε τον συμπολίτη μας λόγω της κατάστασης αλλά και των γιορτινών ημερών.

Όμως, η απάντηση ήταν αρνητική τηλεφωνικά και σε αλληλογραφία που απεστάλη, ακόμη δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση.

Ελπίζουμε να μη ξανά συμβούν ανάλογες τέτοιες περιπτώσεις και να ευχηθούμε όλοι να λειτουργούμε με ευσυνειδησία αλλά και κατανόηση στον συνάνθρωπο ψάχνοντας τρόπους να βοηθήσουμε και όχι τρόπους να μην βοηθήσουμε.

Νωρίτερα σήμερα τις μεσημβρινές ώρες

*** Συνέβη και αυτό στην πόλη μας και στο Κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Περίπου στη 1 και κάτι λεπτά της Παρασκευής (23/12), άνδρας εισήλθε στο κατάστημα της Τράπεζας, προκειμένου να κάνει ανάληψη χρημάτων από λογαριασμό του.
Όμως με λύπη διαπίστωσε ότι ασφαλιστικός φορέας του είχε δεσμεύσει τα χρήματα.
Στην απελπισία του ο άνδρας έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Ακινητοποιήθηκε όμως άμεσα από παρευρισκομένους πελάτες της Τράπεζας, ενώ άμεσα κατέφθασε και η Αστυνομία, τον συνέλαβε και τον οδήγησε στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.***

samostoday

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news