facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

«Η Καϊλή με προσέγγισε για τροπολογίες υπέρ του Κατάρ» δηλώνει Κύπριος Ευρωβουλευτής

Για προσέγγιση από την Εύα Καϊλή μίλησε ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς, σημειώνοντας ότι του ζήτησε να προχωρήσει σε τροπολογίες για την έκθεση που αφορούσε το Κατάρ.

«Τις είδα και δεν μου άρεσαν γιατί ήταν και λες και ξεπλέναμε το Κατάρ από όλα όσα του καταλόγιζαν», είπε μιλώντας στο SigmaLive και σημείωσε ότι τηλεφώνησε στο κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο τον συμβούλευσε να μείνει μακριά.

«Δεν ξέρω αν οι τροπολογίες πέρασαν, ούτε αν άλλος συνάδελφος τις κατέθεσε», ανέφερε ο κ. Φουρλάς.

Σημείωσε δε, ότι ο θεσμός του λόμπι στο Ευρωκοινοβούλιο είναι θεσμοθετημένος. «Εναπόκειται σε κάθε ευρωβουλευτή το ποιους θα δει, τι θα ακούσει και πώς θα πράξει», είπε και πρόσθεσε:

«Οι λομπίστες προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και να περάσουν τα δικά τους συμφέροντα. Αν κάποιοι Ευρωβουλευτές ενδίδουν στα χρήματα και στα ταξίδια, ας πληρώσουν το μάρμαρο».

Αναφερόμενος στην ομιλία της Εύας Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο σχολίασε:

«Όλοι είχαμε σχολιάσει την ομιλία της κυρίας Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο όπου έλεγε τα καλύτερα για το Κατάρ. Μου είχε κάνει εντύπωση και είχα απευθυνθεί στην ίδια, ήταν η αναφορά ότι το Κατάρ έχει το ρόλο του διαμεσολαβητή με την Τουρκία και ότι ο ρόλος της Τουρκίας και του Κατάρ είναι ο καλύτερος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια εξήγησε ότι το Κατάρ είναι ο κύριος χρηματοδότης της Τουρκίας. «Δεν γίνεται να ξεπλένουμε το Κατάρ», επεσήμανε.

Δείτε το βίντεο: 

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news