facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Μπόνους σε 50.000 δημοσίους υπαλλήλους

Μπόνους παραγωγικότητας συνολικού ύψους 50 εκατ. ευρώ αναμένεται να λάβουν τους προσεχείς μήνες περισσότεροι από 50.000 δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς η κυβέρνηση θα θέσει σε εφαρμογή τις διατάξεις των άρθρων 23-27 του ν. 4940/2022 -«Σύστημα στοχοθεσίας, αξιολόγησης και ανταμοιβής για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα»- που ψηφίστηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Η πρόσθετη ανταμοιβή παραγωγικότητας που θα λάβει κάθε δικαιούχος υπάλληλος μπορεί να φτάσει έως και το 15% του αθροίσματος του ετήσιου βασικού μισθού και του επιδόματος θέσης ευθύνης. Το επιπλέον αυτό ποσό δεν θα συμψηφιστεί με τυχόν «προσωπική διαφορά» που είναι ενσωματωμένη στις συνολικές αποδοχές του δικαιούχου υπαλλήλου και θα υπόκειται στις ασφαλιστικές εισφορές και λοιπές κρατήσεις των πρόσθετων αποδοχών.

Δικαιούχοι

Σύμφωνα, ειδικότερα, με τα άρθρα 23-27 του ν. 4940/2022, δικαιούχοι των πρόσθετων ανταμοιβών παραγωγικότητας είναι οι παρακάτω κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων:

1 Oι πολιτικοί υπάλληλοι και το ένστολο προσωπικό του δημόσιου τομέα, οι οποίοι, λόγω αρμοδιότητας, υλοποιούν συγκεκριμένους στόχους του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής, όπου εντάσσονται τα Ετήσια Σχέδια Δράσης των υπουργείων.

2 Oι υπάλληλοι του δημόσιου τομέα οι οποίοι υπηρετούν στις υπηρεσίες ή είναι μέλη των συλλογικών οργάνων για την παρακολούθηση, το συντονισμό και την επιτάχυνση της υλοποίησης των Δράσεων, Εργων ή και ομάδας Εργων που χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

eleftherostypos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news