facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη-Καταδίωξη: Σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε ο 16χρονος – Κρίσιμη η κατάστασή του (ΦΩΤΟ)

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου νοσηλεύεται, σε βαριά κατάσταση, μετά από πολύωρη επέμβαση, κατά την οποία αφαιρέθηκε σφαίρα από το κεφάλι, ο 16χρονος που τραυματίστηκε σε αστυνομική καταδίωξη.

Ο 16χρονος, τα ξημερώματα, έφυγε από βενζινάδικο επί της οδού Μοναστηρίου, χωρίς να πληρώσει τα καύσιμα που έβαλε. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, σύμφωνα με την οποία το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή, ωστόσο ο ανήλικος οδηγός αγνόησε τα σήματα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα.

Καθώς έφτασε στη Συμμαχική οδό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό, ενώ οι αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν, έριξαν πυρά. Ο 16χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τοιχίο και στη συνέχεια να διακομιστεί σοβαρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο 16χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση, κατά την οποία αφαιρέθηκε σφαίρα από το κεφάλι και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ ενηλίκων του Ιπποκρατείου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο άνδρας της ΕΛΑΣ που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο για να ακινητοποιήσει το όχημα.

Συνελήφθη ο αστυνομικός που φέρεται πως πυροβόλησε τον 16χρονο οδηγό αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια καταδίωξης τις πρώτες ώρες της Δευτέρας. 

Πρόκειται άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος κρατείται με εντολή εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

grtimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news