facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Ανατροπή βυτιοφόρου στη Λάρισα: Κίνδυνος έκρηξης - Έκλεισε η Εθνική Οδός (βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την ανατροπή βυτιοφόρου με επικίνδυνο φορτίο στη Λάρισα. Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/11) στην Εθνική Οδό με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.

Σύμφωνα με το onlarissa, σε συναγερμό βρίσκονται όλες οι Αρχές, λόγω του εύφλεκτου υλικού που μετέφερε το βυτιοφόρο και αυτή την ώρα επιχειρούν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής 12 τόνων νερού.

Έχουν δημιουργηθεί ειδικές εγκαταστάσεις με ρίψη αφρού από μακριά διότι εξακολουθεί να υφίσταται κίνδυνος έκρηξης. Βυτιοφόρο για την μετάγγιση του υλικού βρίσκεται καθ' οδόν στο σημείο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Κλειστή η Εθνική Οδός - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

λαρισα, ανατροπή βυτιοφορο

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Αναλυτικά:

Λόγω εκτροπής βυτιοφόρου οχήματος στον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, μέχρι νεωτέρας (έως ότου παύσουν οι λόγοι, λόγω ειδικού φορτίου του βυτιοφόρου).

λαρισα, ανατροπή βυτιοφορο

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

λαρισα, ανατροπή βυτιοφορο

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει επίσης, τον παράδρομο του Μακρυχωρίου και απαγορεύει την έλευση οποιουδήποτε οχήματος στον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο, καθώς τα οχήματα επιστρέφουν αναγκαστικά πίσω προς Λάρισας ή Τύρναβο.

λαρισα, ανατροπή βυτιοφορο

Επιπρόσθετα όλα τα φορτηγά και γενικά τα βαριά οχήματα υποχρεωτικά σταματάνε στα ΣΕΑ του Ευαγγελισμού.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news