facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Πολυτεχνείο – Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικούς – Ένταση και φωτιές

Επίθεση με μολότοφ από κουκουλοφόρους δέχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις στο περιθώριο της πορείας για το Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη. Επτά προσαγωγές και μία καμένη μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ, ο μέχρι στιγμής, απολογισμός.

Κατά την επίθεση σε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη πορεία για το Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη, άγνωστοι εκτόξευσαν μολότοφ μέσα στο ΑΠΘ, κοντά στην κεντρική βιβλιοθήκη του ιδρύματος.

Νωρίτερα, δέχθηκαν επίθεση με μολότοφ αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα να καεί μία μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της φωτιάς.

Στις 19:00 το απόγευμα έγινε προσαγωγή επτά ατόμων και εξετάζεται η συμμετοχή τους σε αυτά τα περιστατικά ή σε άλλη παράνομη ενέργεια.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή να κοπεί η παροχή ρεύματος στη λεωφόρου Αγίου Δημητρίου στο ρεύμα προς ανατολικά.

Δείτε βίντεο του GRTimes.gr:

Και βίντεο του Thesstoday.gr: 

Πολυτεχνείο – Θεσσαλονίκη: Πορεία με δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας

Η πορεία ξεκίνησε στις 18:20 από το ύψος της Πολυτεχνικής Σχολής, και κινήθηκε μέσω της Εγνατίας με κατεύθυνση προς την Εθνικής Αμύνης, παρουσία ισχυρής παρουσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν μέλη των ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΜέΡΑ25, αλλά και άτομα από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.

Δείτε βίντεο των ThessToday.gr και GRTimes.gr από τις πορείες:   

Αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ drones δίνουν  εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της αστυνομίας, στην οδό Μοναστηρίου.

Επίσης, επιστρατεύτηκε η «Αύρα», το όχημα εκτόξευσης νερού της αστυνομίας, ενώ δύο εισαγγελείς επιβλέπουν την εφαρμογή των μέτρων.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news