facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Στο αρχείο η υπόθεση της 4χρονης Μελίνας: Άκυρη η δίκη της αναισθησιολόγου σε δεύτερο βαθμό

Δεκτή έκανε το τριμελές εφετείο πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης την ένσταση των συνηγόρων υπεράσπισης της αναισθησιολόγου που κατηγορούνταν για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας, που έχασε την ζωή της μετά από χειρουργείο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, το Δεκέμβριο του 2015.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο δικαστήριο που είχε γίνει τον Μάρτιο του 2021 -περισσότερα από 5 χρόνια μετά το τραγικό συμβάν και μετά από μια δίκη που διήρκεσε σχεδόν 6 μήνες- το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου είχε αθωώσει την αναισθησιολόγο, η οποία κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ωστόσο, ο αρμόδιος εισαγγελέας είχε ασκήσει έφεση και η αναισθησιολόγος θα επέστρεφε στο εδώλιο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό είχε οριστεί για την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, ωστόσο οι συνήγοροι υπεράσπισης της αναισθησιολόγου έκαναν ένσταση απαραδέκτου της εισαγγελικής έφεσης ως αόριστης, η οποία έγινε δεκτή, με συνέπεια την ισχύ της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης. Έτσι φαίνεται ότι η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news