facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Πανυγειονομική απεργία την Πέμπτη και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Μαβίλη

Πανελλαδική απεργία έχουν προκηρύξει για την Πέμπτη οι Ενώσεις των υγειονομικών και συγκέντρωση στις 8.30 το πρωί, στην πλατεία Μαβίλη.

Οι Ομοσπονδίες γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και εργαζόμενων στο ΕΣΥ (ΠΟΕΔΗΝ) διεκδικούν ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, προσλήψεις και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Η Ένωση νοσοκομειακών γιατρών Αττικής (ΕΙΝΑΠ) καλεί τα μέλη της να δώσουν το "παρών" στις κινητοποιήσεις, ζητώντας - μεταξύ άλλων - άμεση επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2012, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση επικουρικών και χρηματοδότηση νοσοκομείων.

Στην απεργία συμμετέχουν και οι γιατροί των δημόσιων δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού Δημοσίου Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ανακοίνωσε πως τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας.

Από την ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλεται πως τα νοσοκομεία υποφέρουν από την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση και ότι είναι ενδεχόμενο τον χειμώνα, με τη συνάντηση γρίπης και κορωνοϊού, να καταλήξουν πάλι σε μονοθετική λειτουργία σε βάρος ασθενών άλλων παθήσεων με αναστολή χειρουργείων, θεραπειών και εξετάσεων.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, υπάρχει αυξητική τάση αποχωρήσεων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού υγειονομικού προσωπικού, λόγω των δυσμενών συνθηκών εργασίας και τους χαμηλούς μισθούς.

 iatronet

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news