facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Μενίδι: Άλλαξε χρήση το σχολείο της Αυλίζας. Μετατρέπεται σε Κέντρο Αστυνομικών Επιχειρήσεων

"Ξεκόλλησε" μετά από χρόνια και χάρη στην επίμονη προσπάθεια του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού και των μελών της Επιτροπής Αντεγκληματικής Πολιτικής, με πρόεδρο τον Αντιδήμαρχο Στάθη Τοπαλίδη και αντιπρόεδρο τον εκλιπόντα Γιώργο Κουλόγιαννη, το θέμα της χρήσης του εγκαταλελειμμένου γυμνασίου της Αυλίζας ως έδρα των αστυνομικών επιχειρησιακών δράσεων για ολόκληρη τη Δυτική Αττική.

Βάσει του άρθρου 70 Ν. 4986/202 το κτίριο που είχε χωροθετηθεί ως σχολείο αλλάζει, μετά κόπων και βασάνων, χρήση και ορίζεται πλέον για: «Διοίκηση – Αστυνομικές Υπηρεσίες». Έτσι ένα αίτημα χρόνων, ευδοκίμησε μετά τις στοχευμένες ενέργειες της νυν διοίκησης του δήμου και της επιτροπής που σύστησε.

Χωροταξικά ζητήματα στον Δήμο Αχαρνών
Στο υπό στοιχεία Γ.32395/31.6.1987 π.δ. (Δ’ 717) προστίθεται άρθρο 4Α ως εξής:

«Άρθρο 4Α – Χρήσεις γης Δήμου Αχαρνών. Κατ’ εξαίρεση των προηγουμένων άρθρων, η χρήση γης τμήματος του Οικοδομικού Τετράγωνου 104 του Εγκεκριμένου Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Αχαρνών, όπως εμφαίνεται στο διάγραμμα τoυ Παραρτήματος με στοιχεία κορυφών Α, Β, 104/4, 104/3, 104/2, Α, ορίζεται για «Διοίκηση – Αστυνομικές Υπηρεσίες», σύμφωνα με την περ. 7 της παρ. ΙΙ του άρθρου 1 του π.δ. 59/2018 (Α’ 114).»

Η ανάρτηση του μέλους της επιτροπής Δήμητρας Μουχίκα σχετικά με τον αγώνα που δόθηκε για ν΄αλλάξει χρήση το κτίριο και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη μετατροπή του σε Αστυνομικό Τμήμα.

 

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news