facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Προαστιακός: Ανέκδοτο χωρίς γέλιο το δρομολόγιο Άνω Λιόσια-Κάντζα

Ανάστατο είναι το πολυπληθές επιβατικό κοινό πολλών Δήμων της Αττικής από τη συνεχή αναστολή δρομολογίων στον Προαστιακό της Αθήνας και μάλιστα τις περισσότερες φορές χωρίς προειδοποίηση. Ιδιαίτερα η γραμμή Άνω Λιόσια – Κάντζα έχει καταντήσει… ανέκδοτο, με το οποίο δυστυχώς δε μπορούν να γελάσουν οι επιβάτες της γραμμής (κυρίως των Δήμων Αχαρνών, Φυλής και των υπόλοιπων δυτικών συνοικιών), αφού ταλαιπωρούνται άδικα, καθημερινά και αναίτια, δίχως να ξέρουν το γιατί.

Η όποια ελπίδα για ομαλοποίηση των λεωφορείων με την επιστροφή και των τελευταίων ταξιδιωτών από τις διακοπές και την έλευση του φθινοπώρου, διαψεύστηκε εν τη γενέσει της, αφού συνεχίστηκαν οι καθημερινές καθυστερήσεις (στην καλύτερη περίπτωση) και καταργήσεις (στη χειρότερη) δρομολογίων.

Πρωτοφανές είναι επίσης, το γεγονός ότι ουδείς από τους υπεύθυνους μπαίνει στον κόπο να ανακοινώσει αυτές τις καταργήσεις εγκαίρως. Έτσι οι επιβάτες πηγαίνουν κανονικά την ώρα αναχώρησης του δρομολογίου και εκεί ενημερώνονται (αν τους ενημερώσει κάποιος υπεύθυνος του σταθμού) ότι το τρένο… απλά δε θα περάσει! Αποτέλεσμα, να υπόκεινται μια απίστευτη ταλαιπωρία, που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν το γνώριζαν νωρίτερα και φρόντιζαν για τις εναλλακτικές τους λύσεις.

Το θέμα, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, ξεφεύγει από τα όρια της Hellenic Train, η οποία φαντάζει ανίκανη (;) ή αδιάφορη να δώσει λύση. Χρειάζεται κάτι να κάνει η κυβέρνηση ΑΜΕΣΑ, για να βάλει φρένο σε αυτή την κατάσταση και να σταματήσει την ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών.

Οι δικαιολογίες ότι δεν μπορούν να επέμβουν στον ιδιωτικό τομέα και αρκούνται μόνο να καλούν τους ιθύνοντες για εξηγήσεις, είναι αστείες. Η συγκοινωνία είναι δημόσιο ΑΓΑΘΟ και μια ευνομούμενη πολιτεία οφείλει να την παρέχει χωρίς προσκόμματα. Είναι ντροπή πια, αυτό που συμβαίνει καθημερινά στα δρομολόγια και τους σταθμούς του Προαστιακού.

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news