facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Δημόσιο «άδειασμα» Ξανθού σε Πολάκη από τη Βουλή: Οι απόψεις του για τα εμβόλια δεν απηχούν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Σε δημόσιο «άδειασμα» του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη προχώρησε από το βήμα του Κοινοβουλίου ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι απόψεις του για τα εμβόλια, δεν απηχούν τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Ξανθός προκλήθηκε από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ο οποίος με παρέμβασή του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να τοποθετηθεί επί της διαδικτυακής αντιπαράθεσης που είχε ο κ. Πολάκης με τον επίκουρο καθηγητή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρο Λύτρα, επί της ιατρικής μελέτης που είχε διεξάγει ο δεύτερος, για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στη χώρα μας.

Όπως ανέφερε ο κ. Πλεύρης απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «τα εμβόλια προστάτευσαν από τη βαριά νόηση. Αυτοί που νόσησαν βαριά είναι ανεμβολίαστοι. Αυτά λέει ο κ. Λύτρας. Εδώ, θα πάρετε θέση κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί, έρχεται ο κ. Πολάκης και του λέει του κ. Λύτρα, πως δεν είχε απολύτως κανένα νόημα η μαζική επιστημονική υστερία να εμβολιαστούν αυτές οι ηλικίες. Πείτε μας ευθέως. Είναι αυτή η θέση του ΣΥΡΙΖΑ;»

Αντιδρώντας ο κ. Ξανθός φώναξε προς το μέλος της κυβέρνησης: «Όχι! Δεν είναι αυτή η θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Το έχουμε πει χίλιες φορές».

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news