facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Δόθηκε στην κυκλοφορία το υπογειοποιημένο έργο της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σε μια πανηγυρική εκδήλωση, παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, υπουργών, βουλευτών, αντιπεριφερειαρχών, του δημάρχου Ν. Φιλαδελφείας, δημάρχων, του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδη, εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων, αντιδημάρχων, αιρετών και εκπροσώπων φορέων, πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του υπερτοπικού έργου της Περιφέρειας Αττικής, της υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια δίπλα από το γήπεδο «Αγιά Σοφιά OPAP Arena».

Το έργο, το οποίο δημοπρατήθηκε το 2019 από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας, είχε προϋπολογισμό 17,7 εκατ. ευρώ και ολοκληρώθηκε από την παρούσα διοίκηση της Περιφέρειας «και μάλιστα σε μικρότερο χρονικό διάστημα από το αρχικώς προβλεπόμενο στη σχετική σύμβαση» όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή.

Την Πολιτεία εκπροσώπησαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ενώ παρόντες ήταν και οι βουλευτές της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος και Δημήτρης Καιρίδης, καθώς επίσης και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Νάντια Γιαννακοπούλου.

Των εγκαινίων προηγήθηκε αγιασμός από τον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση για εγκαίνια του νέου έργου

enypografa 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news