facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Πολυτεχνειούπολη: «Φύλλο και φτερό» οι φοιτητικές εστίες στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης

«Φύλλο και φτερό» έγινε η Πολυτεχνειούπολη το πρωί της Τρίτης (26.09.2022) στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Στόχος των ερευνών, όπως αναφέρει και η ΕΛ.ΑΣ. σε σχετική ανακοίνωσή της, ήταν ο εντοπισμός υπόπτων για εγκληματικές δραστηριότητες. 

Η αστυνομική επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στην Πολυτεχνειούπολη ξεκίνησε στις 6:00 το πρωί και έγινε με την συνδρομή των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ. Οι Αρχές προχώρησαν σε έρευνες και μέσα στην φοιτητική εστία καθώς, όπως αναφέρει η αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ,., χρησιμοποιείται ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες στις φοιτητικές εστίες:

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της επιχείρησης υπήρξαν πυροβολισμοί και τραυματίστηκε ένας 30χρονος. Μια αστυνομικός αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατά την αποχώρηση της – όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Αρχών – δέχθηκε επίθεση από έναν 30χρονο, με αποτέλεσμα να πέσουν τέσσερις πυροβολισμοί. 

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο 30χρονος δέχθηκε τουλάχιστον μια σφαίρα στην κοιλιά. 

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής έγιναν δεκάδες συλλήψεις.

Δείτε φωτογραφίες:
 

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news