facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Μετρό: Αλλαγές στα δρομολόγια στη Γραμμή 3 από αύριο - Ανακοίνωση ΣΤΑΣΥ

Αλλαγές στα δρομολόγια της Γραμμής 3 του Μετρό από την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ.

Ειδικότερα, θα γίνει τροποποίηση της συχνότητας διεύλευσης των συρμών του μετρό. Αιτία, η επέκταση και η επερχόμενη έναρξη λειτουργίας των τριών νέων σταθμών (Μανιάτικα, Πειραιάς, Δημοτικό Θέατρο).

Πιο αναλυτικά, από αύριο Τρίτη (27/9) θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά δρομολόγια σε κανονική ροή, χωρίς κόσμο προκειμένου οι νέοι σταθμοί να ανοίξουν για το κοινό στο κοντινό μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ για τα δρομολόγια του μετρό

Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως από την Τρίτη 27/09/2022 η συχνότητα διέλευσης των δρομολογίων στη γραμμή 3 τροποποιείται, λόγω της επέκτασής της και της έναρξης λειτουργίας των 3 νέων σταθμών (ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ).

  1. Τα δρομολόγια θα αποβιβάζουν τους επιβάτες στην Νίκαια και θα συνεχίζουν άδεια έως το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο των δοκιμαστικών δρομολογίων.
  2. Προς ΔΑΑ τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 36 λεπτά (από 30 λεπτά) ενώ στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Δημοτικό Θέατρο θα παραμένει αμετάβλητο το 4λεπτο τις ώρες αιχμής.
Πίνακες δρομολογίων με τις ακριβείς διελεύσεις των συρμών του Μετρό, θα είναι αναρτημένοι στους κατά τόπους σταθμούς και την ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ.

 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news