facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: «Δε σταματάμε για κανένα λόγο» λέει ο επικεφαλής εξορκιστής

O επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών» στη Θεσσαλονίκη δήλωσε σήμερα (29/8) πως δεν πρόκειται να σταματήσει «το έργο του Κυρίου».

Αφού πανηγύρισε τη σύλληψή του, αναρτώντας φωτογραφίες με χειροπέδες, πανηγύρισε και πάλι μόλις αφέθηκε ελεύθερος, τουλάχιστον μέχρι να δικαστεί στις 14 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, ο επικεφαλής προειδοποιεί πως θα επανέλθει δριμύτερος.

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το έργο του Κυρίου όπως το κάναμε τα τελευταία 7 χρόνια στην Ελλάδα. Το καλό δεν είναι αρκετό, γιατί το καλύτερο έρχεται», δήλωσε ο επικεφαλής της Εκκλησίας των Εθνών. Είναι ο περιβόητος «εξορκιστής» της πλατείας Αριστοτέλους, εις βάρος του οποίου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την αίρεση στην οποία είναι επικεφαλής.

«Η αιτία της σύλληψης του είναι ότι το όνομα του Ιησού Χριστού κηρύχθηκε με δύναμη που σώζει, θεραπεύει και ελευθερώνει και αυτό έκανε τον διάβολο και τους πράκτορές του να αρχίσουν να ωρύωνται σε όλα τα εθνικά κανάλια της Ελλάδος και σε όλες τις εφημερίδες», αναφέρει η Εκκλησία των Εθνών.

Το χρονικό της υπόθεσης στη Θεσσαλονίκη

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταστάσεις στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, όπου υπήρχαν συγκεντρωμένα άτομα, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ένας 24χρονος, καθώς εμφανίστηκε ως προσωρινά υπεύθυνος. Πρόκειται για τον Δ.Π. που εμφανιζόταν ως υπεύθυνος Επικοινωνίας και των τελετών εξορκισμών στην Αριστοτέλους.

Κατά τον έλεγχο της αστυνομίας στην αποθήκη δίπλα από την «Νεράιδα», σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής εφημερίδας «Μακεδονία», ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για χώρο λατρείας, χωρίς ωστόσο να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας ευκτηρίου οίκου του σχετικού Νόμου.

Μετά την σύλληψη του 24χρονου, στο Α.Τ. Θέρμης εμφανίστηκε και ο Χαράλαμπος Τσακωνίδης, επικεφαλής της αυτοαποκαλούμενης «Εκκλησίας Όλων των Εθνών» και συνελήφθη ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι στην έδρα τους που λειτουργούσε παράνομα 10 χρόνια και οι συλλήψεις έγιναν εκ μετά το σάλο που ξέσπασε με τις δημόσιες τελετές. Η αυτοαποκαλούμενη «Εκκλησία των Εθνών» λειτουργεί από το 2015 στη Θεσσαλονίκη και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καμία απολύτως άδεια! Όσο για τις δημόσιες τελετές που έκαναν στην Αριστοτέλους, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές, δεν τους σταμάτησε κανείς παρότι δεν είχαν λάβει τις σχετικές άδειες.

Οι δύο συλληφθέντες της λεγόμενης «Εκκλησίας των Εθνών» αφέθηκαν ελεύθεροι, την Κυριακή (28/08), ύστερα από σχετική απόφαση του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 14 Νοεμβρίου.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news