facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Τραγωδία χωρίς τέλος στη Λωρίδα της Γάζας – Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν από νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Στη Λωρίδα της Γάζας τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν κατά τους νέους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στον παλαιστινιακό θύλακα την Κυριακή (07.08.2022). Συνολικά, 15 ανήλικοι έχουν βρει τραγικό θάνατο από τις 5 Αυγούστου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας, τέσσερα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια των νέων ισραηλινών επιθέσεων την Κυριακή (07.08.2022), λίγο πριν ανακοινωθεί η επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας!

«Εδώ και λίγη ώρα (σ.σ. 21:30 ώρα Ελλάδας) βρέθηκε η φόρμουλα για την ανακοίνωση από την Αίγυπτο της συμφωνίας εκεχειρίας, που αφορά κυρίως την δέσμευση της Αιγύπτου να μεσολαβήσει για την απελευθέρωση δύο κρατουμένων», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Μοχάμεντ Αλ-Χίντι, επικεφαλής της ένοπλης πτέρυγας της παλαιστινιακής οργάνωσης.

Από την έναρξη της ισραηλινής στρατιωτικής επιχείρησης κατά της ένοπλης οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ την Παρασκευή (05.08.2022), «41 Παλαιστίνιοι έπεσαν μάρτυρες, ανάμεσά τους 15 παιδιά και 4 γυναίκες, και 311 τραυματίστηκαν» στην Λωρίδα της Γάζας, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας του παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς που ελέγχει τον παλαιστινιακό θύλακα.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news