facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Ζαχάροβα: Το μέλλον του Nord Stream 1 θα εξαρτηθεί από τη ζήτηση αερίου στην Ευρώπη και τις κυρώσεις

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε σήμερα Πέμπτη, ότι το μέλλον του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 1 προς τη Γερμανία θα εξαρτηθεί από τη ζήτηση αερίου στην Ευρώπη και τις δυτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όπως μετέδωσε το Reuters.

Ο αγωγός υποβάλλεται σε ετήσια συντήρηση έως τις 21 Ιουλίου, αλλά οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ανησυχούν, ότι η Μόσχα θα μπορούσε να το παρατείνει, προκειμένου να περιορίσει την ευρωπαϊκή προμήθεια φυσικού αερίου, διαταράσσοντας τα σχέδια για τη δημιουργία αποθηκών για το χειμώνα. Η Ευρώπη φοβάται, ότι η Ρωσία θα μπορούσε να επεκτείνει την προγραμματισμένη συντήρηση, για να περιορίσει περαιτέρω τον ευρωπαϊκό εφοδιασμό φυσικού αερίου, τινάζοντας στον αέρα τα σχέδια για την πλήρωση της αποθήκευσης για το χειμώνα.

Ο ενεργειακός κολοσσός Gazprom δήλωσε επίσης την Τετάρτη, ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή λειτουργία ενός κρίσιμου τμήματος του Nord Stream 1 λόγω αμφιβολιών σχετικά με την επιστροφή μιας τουρμπίνας από τον Καναδά, ο οποίος είχε επιβάλει κυρώσεις σε βάρος της εταιρείας.

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news