facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

«Χάθηκαν όλες τις καταθέσεις μου», λέει ο πρώην αντιπρόεδρος της Gazprombank που διέφυγε στην Ουκρανία

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Gazprombank Ίγκορ Βαλαμπούγεφ, ο οποίος έφυγε στην Ουκρανία μετά την έναρξη του πολέμου, έκανε γνωστό σήμερα, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα The Telegraph, ότι εξαφανίσθηκαν όλες οι καταθέσεις του στην εν λόγω τράπεζα, μία από της μεγαλύτερες στη Ρωσία.

Αφότου εγκατέλειψε τη Ρωσία έχασε κάθε πρόσβαση στις κάρτες του, καθώς οι κάρτες Visa και Mastercard έπαψαν να λειτουργούν, δήλωσε. Αυτή τη στιγμή, συνέχισε, όλες οι καταθέσεις του χάθηκαν από τους λογαριασμούς του. Θεωρεί πως οι ενέργειες αυτές είναι «τα αντίποινα» για την «λιποταξία» του και την κριτική που άσκησε στον Πούτιν, μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τον Βαλαμπούγεφ, όμως, υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι με την πολιτική του Κρεμλίνου, όπως ο ίδιος, ακόμη και σε «κρατικούς γίγαντες» όπως η Gazprom, παρότι αυτό δεν το βλέπει η κοινή γνώμη. «Υπάρχει ένας πολύ γνωστός άνθρωπος στην Gazprom που μου είπε: ‘Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Πούτιν χρειάζεται την Ουκρανία’», σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι επί του παρόντος δεν έχει τίποτα, ωστόσο υποστήριξε ότι «καλύτερα είναι να κοιμάμαι στον δρόμο παρά να εγκαταλείψω την Ουκρανία». Λέει, ακόμη, πως η ζωή που είχε «πριν από τον πόλεμο δεν υπάρχει πλέον, και αυτό πραγματικά δεν με ανησυχεί».

«Περισσότερο δεν μπορούσα να μείνω στην Ρωσία»

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Απριλίου ο Βαλαμπούγεφ σε συνέντευξή του στον ιστότοπο The Insider, είπε ότι εγκατέλειψε την Ρωσία και είναι έτοιμος να ενταχθεί στις γραμμές της ουκρανικής πολιτοφυλακής.

«Περισσότερο δεν μπορούσα να μείνω στην Ρωσία. Ως προς την εθνικότητα είμαι Ουκρανός, γεννήθηκα στην Αχτίρκα, δεν μπορούσα να παρακολουθώ από το περιθώριο τι κάνει η Ρωσία στην πατρίδα μου. Η επίσκεψή μου είναι σαν μια μετάνοια, θέλω να απαλλαγώ από το ρωσικό παρελθόν. Θέλω να μείνω στην Ουκρανία έως την νίκη», είχε δηλώσει τότε, υπογραμμίζοντας ότι ήθελε να επιστρέψει στην Ουκρανία από το 2014 αλλά δεν μπορούσε να το κάνει για οικογενειακούς λόγους.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news