facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Σοκαριστικό τροχαίο: Φωτογραφίες και βίντεο από το δυστύχημα στη ΛΕΑ με θύμα 59χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 59χρονο άνδρα, σημειώθηκε σήμερα το πρωί περίπου στις 10:30 στην Ε.Ο. Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τον κόμβο Μικροθηβών,στο ύψος του Αϊδινίου..

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος είχε σταματήσει το όχημά(ford focous) του στη ΛΕΑ και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, Ι.Χ.Ε. όχημα (renault megane) που οδηγούσε 26χρονος αλλοδαπός – με Ελληνική ταυτότητα – γεννημένος στην Αλβανία, έπεσε στο όχημα του 59χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Η σύζυγος του 59χρονου που επέβαινε στο όχημα δεν τραυματίστηκε, όπως επίσης, δεν τραυματίστηκε και ο 26χρονος οδηγός του έτερου οχήματος.
 
Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη νεκρός.
 
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα για συνδρομή πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού.

Σώος βγήκε από το λευκό Renault Megane και ο 26χρονος οδηγός Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος κατοικεί σε χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ο 26χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Επίσης οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο άτυχος 60χρονος είχε καταγωγή από το χωριό  Κλειδί Βοιωτίας και κατοικούσε στο Ίλιον Αττικής.

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το τροχαίο:

almyrospress, lamiareport

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news