facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω κινητοποιήσεων – 24ωρη απεργία των εργαζομένων στους Δήμους

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα 24 Μαϊου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ). Λόγω των κινητοποιήσεων, αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας κάποιοι δρόμοι είναι κλειστοί.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, η συγκέντρωση των εργαζομένων στους Δήμους είχε ορισθεί έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ – ΟΤΑ, στην Ομόνοια. Και αυτή την ώρα πραγματοποιείται πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών. 

Λόγω πορείας διαμαρτυρίας είναι κλειστή η οδός Σταδίου. 
 
Δείτε φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις:

Βασικό αίτημα της κινητοποίησης είναι η μονιμοποίηση όλων των υπαλλήλων που εργάζονται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις στους δήμους (εργαζόμενοι COVID-19, εργαζόμενοι ΕΣΠΑ που απασχολούνται σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, κοινωνικές δομές, εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» που έμειναν εκτός εργασίας, σχολικές καθαρίστριες, εργαζόμενοι που απασχολούνται συνεχόμενα σε εντολή δικαστικών αποφάσεων και στα προγράμματα Άθλησης για Όλους κ.ά.), αλλά και η άμεση άρση της απαγόρευσης προσλήψεων μόνιμου προσωπικού «ώστε οι δήμοι να καλύψουν τα τεράστια κενά που αντιμετωπίζουν σε ανθρώπινο δυναμικό».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news