facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Εμπάργκο Εσθονίας και Βουλγαρίας στα ρωσικά πλοία

Η Εσθονία και η Βουλγαρία είναι οι επόμενες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα κλείσουν τα λιμάνια τους στα ρωσικά πλοία. Προηγουμένως, παρόμοια απαγόρευση είχε εκδοθεί από την Ιταλία, το Βέλγιο και τη Ρουμανία, σύμφωνα με ένα πακέτο κυρώσεων που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία.

Τα λιμάνια της Εσθονίας είναι κλειστά από την Κυριακή, μετέδωσε η τοπική δημόσια ραδιοτηλεόραση ERR, επικαλούμενη το Υπουργείο Οικονομικών Υποθέσεων και Υποδομών. Ο επικεφαλής του υπουργείου, Taavi Aas, είπε ότι η Ευρώπη αναθεωρεί την οικονομική της δραστηριότητα και γίνεται όλο και πιο ανεξάρτητη από τη Ρωσία καθώς «το Κρεμλίνο δεν δείχνει σημάδια τερματισμού της επίθεσης».

Η απαγόρευση ισχύει και για ρωσικές μονάδες που άλλαξαν τη σημαία τους μετά τις 24 Φεβρουαρίου, δηλαδή μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Δεν θα ισχύει για πλοία που χρειάζονται βοήθεια, αλλά για αυτό το θέμα θα αποφασίζουν η αστυνομία και οι συνοριοφύλακες.

Επίσης, στη Βουλγαρία τέθηκε σε ισχύ απαγόρευση αποδοχής ρωσικών πλοίων σε θαλάσσια και ποτάμια λιμάνια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που άλλαξαν πρόσφατα σημαία.

PAP/ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news