facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Άρειος Πάγος: Προς αναίρεση η αθωωτική απόφαση για στελέχη της ΔΕΗ στην Κοζάνη- Κατηγορήθηκαν για υποβάθμιση περιβάλλοντος

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου θα κρίνει εάν θα αναιρεθεί η αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εετείου Πλημμελημάτων Δυτικής Μακεδονίας για στελέχη της ΔΕΗ τα οποία κατηγορούνταν για το αδίκημα της υποβάθμισης του περιβάλλοντος στην περιοχή της Κοζάνης.

Κι αυτό καθώς ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρμόδιος για το περιβάλλον, Χαράλαμπος Μωυσίδης άσκησε αναίρεση στην αθωωτική απόφαση.

Η αναίρεση ασκήθηκε για έλλειψη ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας της αθωωτικής εφετειακής απόφασης.

Το Τριμελές Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας έκρινε  ομόφωνα αθώους δυο πρώην διευθυντές του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ και απάλλαξε τρίτον  λόγω παραγραφής. Τα τρία διευθυντικά στελέχη της ΔΕΗ, απαλλάχθηκαν  για την παρουσία εξασθενούς χρωμίου στο πόσιμο νερό των τριών επίμαχων κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης.

Πρωτόδικα, τα στελέχη της ΔΕΗ είχαν καταδικαστεί για πλημμελή επιτήρηση και μέριμνα κατά την ασφαλή μεταφορά της τέφρας, που είχε ως αποτέλεσμα την υψηλή συγκέντρωση εξασθενούς χρωμίου στα νερά της περιοχής.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news