facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Η ΕΡΤ στο Κίεβο: Συνέλαβαν Ρώσους σαμποτέρ – Ηχούν συνέχεια οι σειρήνες στην πόλη (video)

Σε ισχύ βρίσκεται στο Κίεβο η απαγόρευση της κυκλοφορίας που έχουν επιβάλλει οι Ουκρανοί μέχρι αύριο το πρωί. Η απεσταλμένη της ΕΡΤ στην βομβαρδισμένη ουκρανική πρωτεύουσα, Ευτυχία Πενταράκη, μεταδίδει για τις σειρήνες που χτυπούν αδιάκοπα και τους κατοίκους του Κιέβου που προσπαθούν να ζήσουν στα καταφύγια ή στα σπίτια τους εν μέσω σφοδρής ανησυχίας για την εξέλιξη του πολέμου.

 

Όπως είπε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, σε εξέλιξη βρίσκονται από νωρίς το πρωί στο Κίεβο επιχειρήσεις για τον εντοπισμό Ρώσων σαμποτέρ που στάλθηκαν στην πόλη για να δολοφονήσουν τον Ουκρανό πρόεδρο.

«Οι πληροφορίες για σήμερα ήταν ότι αυτοί οι άνθρωποι θα επιχειρούσαν ένα χτύπημα γι αυτό και τέθηκε σε ισχύ από τον στρατό η απαγόρευση κυκλοφορίας», ανέφερε μεταφέροντας την είδηση ότι έχουν συλληφθεί

Eν μέσω εκρήξεων η Ευτυχία Πενταράκη μετέδωσε ότι οι Ουκρανοί κατάφεραν να επανακαταβάλουν την πόλη Μακαριβ καθώς και τον αυτοκινητόδρομο.

Νωρίτερα, είχε μεταδώσει για τις ελεγχόμενες εκρήξεις που έκαναν οι ουκρανικές δυνάμεις στο εμπορικό κέντρο που είχε βομβαρδιστεί την προηγούμενη ημέρα από τους Ρώσους.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news