facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ολοκληρώθηκε ο 3ος γύρος διαβουλεύσεων Κιέβου-Μόσχας

Ο τρίτος γύρος των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ολοκληρώθηκε, ανακοίνωσε η ρωσική πρεσβεία στο Μινσκ, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το Tass.

Ο Ουκρανός διαπραγματευτής Μιχαήλ Ποντόλιακ είπε ότι οι συνομιλίες οδήγησαν σε «μικρές θετικές εξελίξεις» όσον αφορά τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους. Δεν υπήρξε όμως κάποιο αποτέλεσμα που να βελτιώνει σημαντικά την κατάσταση.

«Έχουμε επιτύχει κάποια θετικά αποτελέσματα όσον αφορά την επιμελητεία των ανθρωπιστικών διαδρόμων».

Οι δύο πλευρές συνομιλούσαν για περισσότερες από δύο ώρες στην περιοχή Μπρεστ της Λευκορωσίας, ανέφερε η ρωσική πρεσβεία στο Μινσκ.

Ωστόσο ο Ρώσος διαπραγματευτής Βλαντίμιρ Μεντίνσκι είπε ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς για οτιδήποτε θετικό μετά τον τρίτο γύρο των συνομιλιών. Ο Λεονίντ Σλούτσκι από την πλευρά του είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχει οποιαδήποτε ψευδαίσθηση το επόμενο βήμα (των διαπραγματεύσεων) θα φέρει ένα οριστικό αποτέλεσμα.

«Ελπίζουμε ότι θα αναληφθούν σύντομα οι επόμενες προσπάθειες για τη δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων», πρόσθεσε ο Σλούτσκι.

Η σύνθεση της ρωσικής αντιπροσωπείας δεν άλλαξε: επικεφαλής είναι ο βοηθός του προέδρου Πούτιν, Βλάντιμιρ Μεντίνσκι και μετείχαν: ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Αντρέι Ρούντενκο, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Αλεξάντερ Φόμιν ο Ρώσος πρεσβευτής στη Λευκορωσία Μπόρις Γκριζλόφ  και ο επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Δούμας Λεονίντ Σλούτσκι.

Στην Ουκρανική αντιπροσωπεία επικεφαλής ήταν ο σύμβουλος του προέδρου Ζελένσκι, Μιχαήλ Πόντολιακ, και μετείχαν μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της παράταξης «Υπηρέτης του Λαού» στη Βουλή ,Νταβίντ Αραχάμια  και ο υπουργός Άμυνας Ολέξι Ρέζνικοφ.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news