facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Αγρίνιο: συλλήψεις για τον τραυματισμό 16χρονου με μαχαίρι

Σοκαριστική υπήρξε η είδηση που μετέδωσε το πρωί της Κυριακής το agrinionews.gr για επεισόδιο με τραυματισμό 16χρονου από νεαρό άτομο το περασμένο βράδυ στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες συνελήφθησαν για την υπόθεση δύο άτομα.

Ο μαθητής δέχτηκε χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο (σουγιά, σύμφωνα με τη μαρτυρία του παθόντα ) ενώ στο επεισόδιο στη συνέχεια ενεπλάκησαν και άλλα άτομα που κυνήγησαν τους δύο 16χρονους που αναγκάστηκαν να κρυφτούν σε τουαλέτα παρακείμενης καφετέριας.

Για το επεισόδιο υποβλήθηκε μήνυση από την πλευρά του 16χρονου που βίωσε τρομακτικές στιγμές, τα στοιχεία των φερόμενων δραστών ταυτοποιήθηκαν ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή.

Το επεισόδιο εξάλλου προκάλεσε εύλογη ανησυχία στην τοπική κοινωνία ενώ χαρακτηριστικά είναι όσα ανέφερε ο αναστατωμένος πατέρας του τραυματισμένου μαθητή. «Θα μπορούσε το παιδί μου να ήταν νεκρό από αιμορραγία», είπε ζητώντας να μπει τέλος σε τέτοια περιστατικά.

Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες του agrinionews.gr, συνελήφθησαν δυο νεαροί, 17 και 19 ετών. Κρατούνται και αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

agrinionews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news