facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Ερντογάν: Υπόσχεται τουρκικό... F-35 έως το 2023

Τουρκικό F35 έως το 2023, υπόσχεται στους συμπατριώτες του ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ως απάντηση στον αποκλεισμό από το πρόγραμμα συμπαραγωγής των μαχητικών F-35 από τις ΗΠΑ. Η Άγκυρα υπολόγιζε πως θα παραλάβει 100 μαχητικά αεροσκάφη F-35, δημιουργώντας πλέον σοβαρό πρόβλημα στην Π.Α. της χώρας.

«Τώρα ήρθε η ώρα για το Εθνικό μαχητικά αεροσκάφος, ένα από τα σημαντικότερα έργα αμυντικής βιομηχανίας της χώρας μας. Σημαία της Τουρκίας» σχολίασε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Ο αποκλεισμός της Τουρκίας από την συμπαραγωγή των F35, και το εμπάργκο στρατιωτικού υλικού από πολλές χώρες, έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας.

Ο Ερντογάν παραδέχτηκε και επίσημα πως η Τουρκία αντιμετωπίζει πρόβλημα από το εμπάργκο όπλων, αλλά έδειξε να μην ενοχλείται λέγοντας πως η χώρα μπορεί να κατασκευάσει τα δικά της οπλικά συστήματα.

Βάζοντας ως ορόσημο το 2023, προεκλογική χρονιά για τον ίδιο, ο Τούρκος πρόεδρος υποσχέθηκε στους συμπατριώτες τους εθνικό μαχητικό αεροσκάφος λίαν συντόμως. Αναλυτές εκτιμούν ωστόσο, πως πρόκειται για προεκλογικό πυροτέχνημα, αφού και ο χρόνος και τα μέσα δεν αρκούν προκειμένου η Τουρκία να προχωρήσει στον σχεδιασμό και στην παραγωγή δικού της μαχητικού.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news