facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Τουρκία: Επίθεση Μπαχτσελί κατά της Ελλάδας

Ο κυβερνητικός εταίρος του προέδρου Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της Ελλάδας λέγοντας μεταξύ των άλλων ότι η Ελλάδα λόγω της θέσης για τα 12 μίλια, οδεύει στο να γίνει ένα κράτος-εγκληματίας.

“Ο οπορτουνισμός της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια δείχνει ότι βρίσκεται στο δρόμο να γίνει ένα κράτος εγκληματίας. Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να δοκιμάζει την υπομονή μας. Αρμόζει πολύ  στην Τουρκία να υπερασπίζεται την ειρήνη και τη σταθερότητα, και αυτή είναι η κατάσταση ισορροπίας που υποστηρίζουμε.” είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί

Αναφέρθηκε, σε προβληματικές περιοχές που  ξεχωρίζουν, όπως η Συρία, η Λιβύη, η Μεσόγειος και τα Βαλκάνια.

Τόνισε, ότι ο εξοπλισμός της Ελλάδας από τις ΗΠΑ με στρατιωτικές βάσεις δεν μπορεί να εξηγηθεί με καλή πίστη ενώ κατά τον αρχηγό του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, «ο οπορτουνισμός της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια δείχνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο δρόμο να γίνει ένα κράτος εγκληματίας.

«Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να δοκιμάζει την υπομονή μας. Εκείνοι που διασπείρουν αναταραχή στο Αιγαίο θα απογοητευτούν, είπε και συμβούλεψε την Ελλάδα «να μη  βασίζεται πολύ στα πολεμικά αεροσκάφη που αγόρασε από τη Γαλλία. Ιδιαίτερα σκληρός και προς τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι η ελληνική πλευρά πρέπει να αντισταθεί στις τουρκικές προκλήσεις. «Είναι μια χυδαία και ανερμάτιστη πρόκληση,» είπε.

Επίσης, ο Μπαχτσελί επιτέθηκε κατά του Δημάρχου Κωνσταντινούπολης λέγοντας ότι αν αποδειχτούν οι κατηγορίες- ότι στο δήμο υπηρετούν υπάλληλοι με τρομοκρατικό παρελθόν- «δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στο γραφείο του ούτε ένα δευτερόλεπτο».

Για το μεταναστευτικό είπε ότι η Τουρκία είναι μια χώρα που φέρει το μέγιστο βάρος της μετανάστευσης με τις περιορισμένες ευκαιρίες της. Δυστυχώς, είναι η χώρα με τα περισσότερα θύματα. Η επίλυση του μεταναστευτικού προβλήματος το 2022 θα πρέπει να είναι ένας αμετάβλητος στόχος. Οι αιτούντες άσυλο που κατέφυγαν στην Τουρκία θα πρέπει να αποστέλλονται πίσω στις πατρίδες τους εθελοντικά αφού δημιουργηθεί ένα ειρηνικό περιβάλλον στη χώρα τους.

Επίσης επιτέθηκε κατά του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, λέγοντας ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να τερματίσει την τρομοκρατία. Γι’ αυτό πρέπει να κλείσει το αντίγραφο του PKK που είναι το HDP.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news