facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Μετάλλαξη Όμικρον: Πάνω από 3.000 πτήσεις ακυρώθηκαν παγκοσμίως επειδή οι πιλότοι είναι σε καραντίνα

Πάνω από 3.000 είναι οι πτήσεις που ακυρώθηκαν σήμερα Κυριακή (2.1.2022) μέχρι το μεσημέρι σε όλο τον πλανήτη και εντείνονται, έτσι, ακόμα περισσότερο τα προβλήματα στις μετακινήσεις.

Πάνω από τις μισές πτήσεις αφορούν ταξίδια εντός των ΗΠΑ και ακυρώθηκαν τόσο λόγω των καιρικών συνθηκών όσο λόγω και της έξαρσης της μετάλλαξης Όμικρον. Πιο συγκεκριμένα από τις 3.300 και πλέον ακυρωμένες πτήσεις, οι 1.900 ήταν εισερχόμενες ή αναχωρούσαν από τις ΗΠΑ.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρουσιάζουν συνήθως τη μεγαλύτερη κίνηση στις αεροπορικές μετακινήσεις, αλλά η ταχεία εξάπλωση της COVID-19 και ιδιαίτερα της μετάλλαξης Όμικρον, οδήγησε τις αεροπορικές εταιρίες να προχωρήσουν σε ακύρωση πτήσεων, επειδή είναι πολλοί οι πιλότοι και τα μέλη πληρωμάτων που μπήκαν σε καραντίνα.

Οι υπηρεσίες Μεταφορών σε παναμερικανικό επίπεδο προχωρούν επίσης, σε αναστολή ή μείωση της προσφοράς των υπηρεσιών τους, εξαιτίας της μείωσης στο διαθέσιμο προσωπικό τους, από την αύξηση των κρουσμάτων.

Η μετάλλαξη Όμικρον έχει καταγράψει αριθμό μολύνσεων ρεκόρ, ακυρώνοντας πολλές από προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις για το 2022, σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΑΠΕ – ΜΠΕ/newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news