facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Πειραιάς: Το πρώτο σοβαρό τροχαίο του ΤΡΑΜ με ΙΧ (φωτο)

Το πρώτο σοβαρό τροχαίο ατύχημα του ΤΡΑΜ στον Πειραιά είναι γεγονός, μια μέρα πριν ξεκινήσουν και επίσημα τα δρομολόγια στο μεγάλο λιμάνι.

Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeus Press, υπήρξε μετωπική σύγκρουση του ΤΡΑΜ με ΙΧ μάρκας SMART, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο.

Το ατύχημα σημειώθηκε στη γέφυρα της Γρηγορίου Λαμπράκη (της οποίας τα θεμέλια ενισχύθηκαν σημαντικά μετά από παρέμβαση του Piraeus Press και ενώ όλα ήταν «έτοιμα» για να ξεκινήσουν τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ ανεξάρτητα κινδύνου), στο ύψος της εξόδου για Παραλιακή.

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του Piraeus Press ότι αναμένεται αύξηση των ατυχημάτων ενόψει της λειτουργίας του ΤΡΑΜ.

Και ακόμα είμαστε στην αρχή, καθώς το ΤΡΑΜ εκτελούσε κατά την ώρα του ατυχήματος ένα από τα τελευταία δοκιμαστικά του δρομολόγια, ενόψει της «πρεμιέρας» των δρομολογίων του στον Πειραιά, με 6 χρόνια καθυστέρηση!

Είναι πολλοί εκείνοι που έχουν επισημάνει διαχρονικά τα προβλήματα που προκάλεσε η εμμονή της λειτουργίας του τραμ στον Πειραιά, όπως και το ενδεχόμενο πρόκλησης ατυχημάτων, μεταξύ αυτών και το Piraeus Press.

Ας ελπίσουμε ότι δε θα θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή τουλάχιστον!

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος:

piraeuspress 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news