facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΚΙΝΑΛ: Θρίαμβος του Ανδρουλάκη στις εκλογές με 68%

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), επικρατώντας κατά κράτος του Γιώργου Παπανδρέου στον β' γύρο της εκλογών του κόμματος.

Η εκλογική διαδικασία είχε ως βασικά χαρακτηριστικά την οργάνωση στα επί μέρους τμήματα και τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου και αυτή την Κυριακή, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που καταγράφηκε ρεκόρ για δεύτερο γύρο, εάν συγκριθεί με την ανάλογη διαδικασία του 2017. Οι κάλπες έκλεισαν στις 7 και μισή το απόγευμα, ενώ αρχικά ήταν να κλείσουν στις 7. 

Η διαδικασία κύλησε ομαλά και στις κάλπες πήγαν περισσότεροι από 206.000.  Πρόκειται για το 76% όσων πήγαν την πρώτη Κυριακή, ξεπερνώντας το 73% που είχε σημειωθεί στον δεύτερο γύρο του 2017. Πιο συγκεκριμένα, ψήφισαν συνολικά 206.196, εκ των οποίων οι 204.662 ήταν στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι στο εξωτερικό.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι μπροστά με 67,9%, έναντι 32,1% του Γιώργου Παπανδρέου στο 95%. Sε τρία εκλογικά κέντρα ακυρώθηκε η κάλπη: 1. Αγχίαλος (Βόλος), 2. Ερέτρια, 3. Ορχόμενος (που υπήρχε και επεισόδιο). 

Πανηγυρισμοί έξω από το γραφείο του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στην οδό Ιπποκράτους

 
androulakis_ippokratous

Οι επινίκειες δηλώσεις Ανδρουλάκη στη Χαριλάου Τρικούπη: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, ανοίγει μία νέα σελίδα

Την πρώτη του δήλωση μετά από τον εκλογικό του θρίαμβο στον β΄γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ έκανε ο νέος πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, από τα κεντρικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη. Μέχρι αυτή την ώρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και συνυποψήφιοί του έχουν επικοινωνήσει μαζί του για να του εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους. Πρώτος, έσπευσε να του τηλεφωνήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, αναγνωρίζοντας την ήττα του και δεσμευόμενος ότι θα  συνεχίσει να αγωνίζεται «για το μεγάλωμα της παράταξης».

Δείτε  τις δηλώσεις Ανδρουλάκη: 



DSC_8152-01

DSC_8163-01

DSC_8170-01

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news