facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ανήλικοι ρομά χτύπησαν τον φύλακα και έσπασαν τζάμια στο Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων

Πετώντας πέτρες σε τζαμαρίες ανήλικοι Ρομά επιχείρησαν το πρωί της Πέμπτης να προκαλέσουν υλικές καταστροφές στο νεόκτιστο Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, αφού πρώτα έσπρωξαν και χτύπησαν τον ιδιωτικό φύλακα.

Οι ανήλικοι εισέβαλλαν στον χώρο, εκφόβισαν και χτύπησαν τον φύλακα, ενώ από τις πέτρες που έριξαν έσπασαν δυο τζάμια στην είσοδο. Ο φύλακας φοβούμενος για την ζωή του έφυγε από το χώρο, ειδοποιώντας ταυτόχρονα την εταιρία που εργάζεται και την αστυνομία.

Η ιδιωτική εταιρία φύλαξης έστειλε περιπολικό άμεσης επέμβασης σε διάστημα 8 λεπτών μετά την πρώτη ειδοποίηση από τον σεκιούριτι. Και το όχημα ωστόσο δέχτηκε επίθεση με πέτρες απο τους ανήλικους Ρομά.

Η αστυνομία, αν και ειδοποιήθηκε τρεις φορές, δεν έφτασε ποτέ στο Ειδικό Σχολείο. Στο πρόσφατο παρελθόν, Ρομά είχαν εισβάλει ξανά στο σχολείο και είχαν αφαιρέσει τον εξοπλισμό της πισίνας που προορίζονταν για τους μαθητές με ειδικές ανάγκες.

Σημειώνεται, ότι το Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων είναι ένα νεότευκτο, υπερσύχρονο σχολείο, το οποίο θα φιλοξενεί μαθητές με ειδικές ανάγκες από όλη τη Δυτική Αττική. Το έργο έχει παραλάβει διοικητικά ο Δήμος Φυλής, ο οποίος έχει διαθέσει ιδιωτική φύλαξη σε 24ωρη βάση, εξαιτίας της ευαίσθητης περιοχής στην οποία βρίσκεται και της επαναλαμβανόμενης απόπειρας να το βανδαλίσουν και στο παρελθόν.

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news