facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Πάτρα – Κορονοϊός: Ανάστατοι οι γιατροί για το βρέφος δύο μηνών που αναγκάστηκαν να διασωληνώσουν

«Είμαστε όλοι αναστατωμένοι με τη διασωλήνωση του βρέφους», λέει στο newsit.gr, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Αννα Μαστοράκου ενώ ταυτόχρονα μιλάει για την πανδημία η οποία στην Αχαϊκή πρωτεύουσα έχει προκαλέσει το θάνατο νέων ανθρώπων και στέλνει στις ΜΕΘ έγκυες γυναίκες.

Για την κατάσταση της υγείας του  βρέφους που μεταφέρθηκε με κορονοϊό από το Αγρίνιο, στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, μιλούν στο newsit.gr ο κ. Ηλιάδης και ο κ. Δημητρίου. Οι γιατροί της της παιδιατρικής κλινικής αλλά και της μονάδας εντατικής θεραπείας Παίδων, του  Νοσοκομείου Πατρών, συνεχίζουν να δίνουν μεγάλη μάχη, για το 2 μηνών βρέφος που νοσηλεύεται με κορονοϊό. 

«Κρισιμότατη είναι η κατάσταση την υγείας του, δίνουμε μεγάλο αγώνα όλη η ομάδα της εντατικής. Παρουσίασε χθες μια ραγδαία επιπλοκή και διαδωληνωθηκε. Υποστηρίζεται μηχανικά η αναπνοή του, είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ελπίζω να έχουμε καλύτερα νέα στη συνέχεια της ημέρας” λέει χαρακτηριστικά στο newsit.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ παίδων Ανδρέας Ηλιάδης. 

“Είναι μια σοβαρή κατάσταση, θα δούμε πως θα εξελιχθεί” δήλωσε και ο καθηγητής παιδιατρικής Πατρών, κ. Δημητρίου.  

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου αναφέρει ότι όλα τα μέλη της οικογένεια του βρέφους είναι ανεμβολίαστα. “Είναι σε σοβαρή κατάσταση, δόθηκε ουσιαστικά υψηλής ροής μάσκα οξυγόνου από χθες, προσπαθώντας να αποφύγουμε την διασωληνωση, αλλά χθες το απόγευμα αποφασίστηκε ότι θα γίνει τελικά διασωληνωση. Όλη στην οικογένειά του είναι ανεμβολίαστοι» λέει στο newsit.gr, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου συνεχίζοντας προσθέτει:

«Προς το παρόν σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του. Είμαστε όλοι αναστατωμένοι στην Πάτρα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό. Έχουμε θανάτους νέων ανθρώπων, έχουμε μια έγκυο 32 ετών στο νοσοκομείο, ευτυχώς όμως σε σταθερή κατάσταση».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news